Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Τωρα Αλεποχωρι - Prolaban Fwtia Sto Alepoxwri - Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά …

Φωτια Τωρα Αλεποχωρι - Prolaban Fwtia Sto Alepoxwri - Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά …. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά … Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρεθεί αύριο, κυριακή, στις 09.00 το πρωί, στο αλεποχώρι, προκειμένου, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνει μία πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά και αξιολόγηση για. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής να μαζέψει την φωτιά! Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά;

Fwtia Sthn Korin8ia Eikona Sok Me Thn Pyrinh Lailapa Sto Alepoxwri
Fwtia Sthn Korin8ia Eikona Sok Me Thn Pyrinh Lailapa Sto Alepoxwri from www.newsit.gr
Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Έχουν εκκενωθεί οικισμοί, μονές και. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά … Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο.

H πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Μιλώντας στην «ωρα ελλάδος» ο βασίλης βαθρακογιάννης είπε ότι πριν από λίγο δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης και στο αλεποχώρι κυρίως στο νότιο και δυτικό κομμάτι του οικισμού και κληθείς να σχολιάσει γιατί δεν λειτούργησε το 112 ξεκαθάρισε ότι ήταν κεντρική απόφαση. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά;

Twra Megalh Fwtia Sto Alepoxwri Attikhs Newsbomb Eidhseis News
Twra Megalh Fwtia Sto Alepoxwri Attikhs Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική, όπου επιχειρεί με 3. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά; Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες.

Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση.

Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Μιλώντας στην «ωρα ελλάδος» ο βασίλης βαθρακογιάννης είπε ότι πριν από λίγο δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης και στο αλεποχώρι κυρίως στο νότιο και δυτικό κομμάτι του οικισμού και κληθείς να σχολιάσει γιατί δεν λειτούργησε το 112 ξεκαθάρισε ότι ήταν κεντρική απόφαση. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. H πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Από τα μεσάνυχτα της τετάρτης προς πέμπτη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας η οποία και κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Φωτιά τώρα μεταφέρονται οχήματα στο μέτωπο της πυρκαγιάς μέγαρα αλεποχώρι Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Έχουν εκκενωθεί οικισμοί, μονές και. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση.

Fwtia Sthn Korin8ia Dyskoles Wres Sto Alepoxwri Apopniktikh H Atmosfaira Sthn Attikh
Fwtia Sthn Korin8ia Dyskoles Wres Sto Alepoxwri Apopniktikh H Atmosfaira Sthn Attikh from www.newsit.gr
Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. H πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική, όπου επιχειρεί με 3. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές.

Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι.

Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Μιλώντας στην «ωρα ελλάδος» ο βασίλης βαθρακογιάννης είπε ότι πριν από λίγο δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης και στο αλεποχώρι κυρίως στο νότιο και δυτικό κομμάτι του οικισμού και κληθείς να σχολιάσει γιατί δεν λειτούργησε το 112 ξεκαθάρισε ότι ήταν κεντρική απόφαση. Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής να μαζέψει την φωτιά! Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Φωτιά τώρα μεταφέρονται οχήματα στο μέτωπο της πυρκαγιάς μέγαρα αλεποχώρι Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Μιλώντας στην «ωρα ελλάδος» ο βασίλης βαθρακογιάννης είπε ότι πριν από λίγο δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης και στο αλεποχώρι κυρίως στο νότιο και δυτικό κομμάτι του οικισμού και κληθείς να σχολιάσει γιατί δεν λειτούργησε το 112 ξεκαθάρισε ότι ήταν κεντρική απόφαση φωτια τωρα. Από τα μεσάνυχτα της τετάρτης προς πέμπτη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας η οποία και κατευθύνεται προς το αλεποχώρι.